top of page
Musician

Тапи за уши и антифони Alpine

Защитата е на първо място във всяка ситуация! Висококачествени протектори за слуха от Alpine - носител на наградата Red Dot! Решения за музиканти, деца, пътешественици, любители на водните спортове, купонджии, мотоциклетисти, хора с проблеми със съня и други.

AlpineSleepSoft.webp

Alpine

SleepSoft

Тапите за уши SleepSoft® абсорбират околния шум и звука от хъркане. Звънецът и алармата, обаче все още ще могат да се чуват. Тапите и филтрите са направени от мек материал, който е изключително удобен за спане.

● Идеален за тези, които спят настрани

● Лесно се скъсяват, ако е нужно

● С включено устройство за почистване Alpine Cleaning

● Единствените тапи за спане с мек филтър

Каква част от звука подтискат тапите SleepSoft?

Тапите Alpine SleepSoft средно намаляват 25dB. Това означава, че смущаващите околни шумове са потиснати. Въпреки това ще продължавате да чувате силните шумове. Разбира се ще ги чувате доста по-слабо. Много хора успяват да заспят по-лесно и се събуждат по-бавно, когато ползват тапи за уши. Силни шумове като алармата на часовника, звънецът на вратата и децата ви продължават да се чуват.

Alpine

SleepDeep

 • Овална форма, за да пасне на естествената форма на ушния канал

 • Не падат от ухото Ви

 • Съдържат гел за намаляване на шума

 • Максимално намаляват шума (хъркане)

 • Изработени от много мек материал

 • Идеални за спящи настрани

 • Лесни за почистване

 • За многократна употреба (100 пъти) и без силикон

 • Среден размер – пасва на повечето ушни канали с изключение на много тесните

AlpineSleepDeep.jpg

SleepDeep са следващото поколение и най-изолиращите тапи за сън! Уникалната им овална форма гарантира перфектно прилягане и максимален комфорт. Освен това, гелът за намаляване на шума вътре, води до максимално заглушаване. Висококачественият материал е лесен за почистване и за многократна употреба (100 пъти), което прави тези тапи за уши най-хигиеничното и устойчиво решение.

Тапите за уши SleepDeep имат средно заглушаване (SNR) от 27 dB. Смущаващите звуци ще бъдат приглушени благодарение на тези тапи за уши, което улеснява заспиването и предотвратява лесното събуждане. Иновативните тапи за уши са изработени от специално проектиран термопластичен материал: AlpineThermoShape. Благодарение на този материал, тапите за уши се оформят по ушния Ви канал, прилягат перфектно и остават на място през цялата нощ. AlpineThermoShape е хипоалергичен и не съдържа силикони. В допълнение, SleepDeep съдържа Alpine Noise reduction gel за намаляване на шума, който осигурява максимално заглушаване.

AlpineSwimSafe.webp

Alpine

SwimSafe

Тапите за уши Alpine SwimSafe са проектирани специално, за да предотвратят навлизането на вода в ухото и да предпазват от ушни инфекции и ухото на сърфиста и плувеца.

Идеални, когато прекарвате цял ден близо до, върху или във водата. Специалните акустични филтри в тапите за уши SwimSafe гарантират, че все още можете да чувате звука и разговорите около вас. Много малкият отвор във филтрите гарантира, че не се чувствате затворени, а формата на тапите за уши гарантира, че водата не може да влезе в ушите ви. SwimSafe е подходящ за максимална дълбочина от един метър.

Alpine

PluggiesKids

 • Детските тапи за уши Alpine Pluggies Kids са проектирани специално за защита на изключително чувствителния слух на деца на възраст от 3 до 12 години срещу увреждащ шум и други влияния при различни условия.

 • Те предлагат защита в среда с висок шум по време на партита, паради, концерти и автомобилни състезания, например.

 • Те предотвратяват навлизането на вода в ушния канал по време на плуване, душ или водни спортове.

 • Oсигурете намаляване на шума, за да подобрите концентрацията, например когато учите в шумна класна стая.

 • Носенето на тапи за уши Pluggies Kids по време на пътуване със самолет регулира неудобния натиск върху тъпанчето, предотвратявайки болки в ушите.

 • Позволете на вашето дете да лети удобно и безопасно с тези многофункционални тапи за уши.

AlpinePluggiesKids.webp
AlpineSurfSafe.webp

Alpine

SurfSafe

Тапите за уши Alpine SurfSafe са създадени да предотвратят навлизането на вода в ухото и да предпазват от ушни инфекции и ухото на сърфиста и плувеца.

Искате ли да се наслаждавате на водните спортове без да ви притеснява студената вода и вятъра в ушите? Специалната разработка на Alpine – тапите за уши Alpine SurfSafe са идеални за ентусиастите, занимаващи се с водни спортове.

Освен вятъра и водата, обикновените тапи блокират и околния шум. А това може да въздейства негативно на баланса и на комуникацията. Но специалните филтри на Alpine SurfSafe позволяват на звука да премине към ухото, но спират водата и вятъра отвън.

Alpine

FlyFit

 • Тапите за уши Alpine FlyFit® предотваряват разликата в налягането и болката в ушите по време на полет. Досадният шум от самолета, влака или автобуса се абсорбира и ви позволява да пристигнете добре отпочинали.

 • Издръжливи

 • С Alpine Cleaner за по-добро почистване

 • Няма да попречи на комуникацията ви с околните

 • Единствените тапи за уши за самолет с мек филтър

 • Лесно се скъсяват, ако е нужно

AlpineFlyFit.webp

Може да носите тапите за уши по време на целия полет. Поставете тапите за уши в ушния си канал непосредствено преди качване. Ако тапите за уши са поставени правилно, те помагат за регулиране на налягането и предотвратяват болката в много случаи. Отстраняването става лесно с помощта на меката мини дръжка. Всяка опаковка съдържа луксозна чанта за пътуване за удобно и безопасно съхранение и транспортиране на тапите за уши.

res_5c48210bcf6c1ceb0e6333f497bfc5f2.webp

Alpine

Party Plug

Тапите за уши Alpine PartyPlug™ абсорбират твърде силната музика и предотвратяват звъненето на ушите след излизане на дискотека, концерт или друго музикално мероприятие.

Все още ще чувате много добре музиката и качеството на звука няма да е нарушено, а и ще може да си говорите с хората около вас.

● Прозрачни

● Почти невидими в ухото

● 100% качесто на музиката

● С удобна кутийка за съхранение Alpine Miniboxx

● Изключително удобни

Alpine

PartyPlug Pro

 • Тапите за уши Alpine PartyPlug Pro™ Natural са специално разработени да бъдат носени по време на фестивали, концерти или други шумни мероприятия. Изработени са от мек и гъвкав Alpine Thermoshape™ материал. Той се оформя по ушния канал за оптимален комфорт и ефикасно смекчаване на звуците. Тапите за уши могат да бъдат носени цял ден и нощ без проблем.

 • Материалът не съдържа силикони. Като резултат, не дразнят и не предизвикват сърбеж на чувтсвителната кожа на ушите. Тапите за уши Alpine се почистват лесно с включения в комплекта Alpine Clean спрей за почистване (5мл). Освен това, всяка кутийка съдържа връзка за носене. Сложете тапите за уши на връзката и я наместете зад врата. Идеална, ако в даден момент се наложи да извадите тапите за малко.

AlpinePartyPlugPro.webp
AlpineMusicSafe.webp

Alpine

Music Safe

● Предотвратяват загубата на слуха и звъненето в ушите

● Качеството на звука и музикалното преживяване остават оптимални , благодарение на AlpineAccousticFilters™

● С два чифта уникални филтри, може сами да избирате нивото на защита

● Прилягат идеално на ухото, благодарение на AlpineThermoShape™ материала

● Удобна кутийка-ключодържател, за да ги носите със себе си навсякъде​

● Без силикон

● Почти невидими в ухото

Тапите за уши Alpine MusicSafe са създадени специално за музиканти и ДиДжеи. Метъл, класическа музика, джаз или R&B -  с тези тапи ще имате нужната защита винаги с вас.

Като музикант, диджей или звуков инженер, вие често прекарвате време в среда със силна музика. Рискът от трайна загуба на слуха е огромен. Загубата на слуха оказва пряко влияние върху способността ви да вършите работата си или да преследвате страстта си. Следователно добрата защита на слуха е жизненоважна по време на репетиции, представления и концерти.

Alpine създаде тапи за уши MusicSafe, за да направи точно това. Тапите за уши се доставят с два комплекта сменяеми филтри. Можете да избирате между сребърните филтри, които намаляват шума с 19 dB (среден) и златните филтри, които намаляват шума с 22 dB (висок).

AlpineAcousticFilters™ гарантират оптимална защита срещу увреждащи нива на шум, като същевременно запазват високо качество на музиката, което ви позволява да слушате и правите музика с цялото си сърце. С Alpine MusicSafe можете безопасно да се насладите на репетиция, представление или парти.

Alpine

MusicSafe Pro

 • Предотвратяват загубата на слуха и звъненето в ушите

 • Качеството на звука и музикалното преживяване остават оптимални , благодарение на AlpineAccousticFilters™

 • С три чифта уникални филтри, може сами да избирате нивото на защита

 • Прилягат идеално на ухото, благодарение на AlpineThermoShape™ материала

 • Удобна кутийка, която може да се персонализира, за да ги носите със себе си навсякъде​

 • С връзка за носене

 • Трета - резервна тапа

 • Без силикон

 • Почти невидими в ухото

AlpineMusicSafePro.webp

Като музикант, диджей или звуков инженер, вие често прекарвате време в среда със силна музика. Рискът от трайна загуба на слуха е огромен. Загубата на слуха оказва пряко влияние върху способността ви да вършите работата си или да преследвате страстта си. Следователно добрата защита на слуха е жизненоважна по време на репетиции, представления и концерти.

Alpine създаде тапи за уши MusicSafe, за да направи точно това. Този вариант на MusicSafe Pro се продава с три комплекта сменяеми филтри. Можете да избирате между белите филтри с 16 dB намаляване на шума (ниско), сребърни филтри с 19 dB намаляване на шума (средно) и златни филтри с 22 dB намаляване на шума (високо).

 

AlpineAcousticFilters™ гарантират оптимална защита срещу увреждащи нива на шум, като същевременно запазват високо качество на музиката, което ви позволява да слушате и правите музика с цялото си сърце. С Alpine MusicSafe Pro можете безопасно да се насладите на репетиция, представление или парти и да изберете правилната стойност за намаляване на шума за всяка ситуация.

WorkSafe.webp

Alpine

WorkSafe

Специалните акустични филтри в тапите за уши Alpine WorkSafe предлагат изключително силни стойности за намаляване на шума, които ви предпазват от вредните нива на шум, произвеждани от инструменти и машини.

Шумът е намален до безопасни нива, които лесно можете да понесете в продължение на осем часа без прекъсване. Филтрите позволяват нормален разговор и гарантират, че сте предупредени за всички сигнали за безопасност.

Тапите за уши WorkSafe са направени от собствения материал AlpineThermoShape на Alpine, който се оформя по формата на вашия ушен канал. Това позволява перфектно намаляване на шума без натиск или усещане за откъсване от това, което се случва около вас. Материята е хипоалергенна и не съдържа силикон, така че няма да страдате от сърбеж или раздразнения по време на работа.

Alpine

MotoSafe Race

 • Предотвратяват загубата на слуха

 • Предоставят защита от вредни шумове и намаляват умората, предизвикана от силния шум на вятъра

 • Трафикът, моторът и системите за комуникация се чуват достатъчно добре, благодаряние на филтрите AlpineAcousticFilters™

 • Пасват перфектно, благодарение на материала AlpineThermoShape™

 • В комплект с удобна торбичка

 • Без усещане за изолираност

 • Без силикон

 • За многократна употреба

 • Дизайнът на тапите за уши Alpine е изцяло холандски. Всички тапи за уши и филтърни системи са изработени в Холандия.

res_2ceb4a8df923a4f229ff51faeee63135.webp
ALP_Packshots-verzameld_2000x2000_MotoSafe-Pro.webp

Alpine

MotoSafe Pro

Тапите за уши Alpine MotoSafe® Pro сe състоят от два пълни комплекта тапи за уши за мотоциклети: един комплект MotoSafe Tour и един комплект MotoSafe Race.

MotoSafe Race: идеални тапи за уши за каране по магистрали, писта или с отворена каска.

MotoSafe Tour: перфектните тапи за уши за обиколки с мотора, по време на празници и по пътищата.

Тапите за уши MotoSafe намаляват вредния шум, без да се чувствате изолирани от околната среда. Околният трафик, вашата навигационна система, интеркомът и мотоциклетът все още са идеално ясни благодарение на иновативните AlpineAcousticFilters™.

Тази комбинирана опаковка съдържа два комплекта тапи за уши и бутилка Alpine Clean (5 ml).

Alpine

MotoSafe Tour

 • MotoSafe® Tour : идеални за дълго пътуване, почивки и каране по магистрала.

 • Тапите за уши MotoSafe® намаляват вредния шум без да имате усещане за изолация. Трафикът, навигацията, интеркомът и самият мотор остават достатъчно добре чуваеми, благодарение на иновативните AlpineAcousticFilters™.

 • Уникален материал, осигуряващ най-добрия комфорт.

 • Тапите за уши Alpine MotoSafe® са изработени от издръжливия и гъвкав материал AlpineThermoShape™. Благодарение на топлината на ухото, мекият материал се оформя по ушния канал за перфектно усещане. В комбинация с меките филтри, тапите за уши пасват идеално под каската. Материалът AlpineThermoShape™ не съдържа силикон, което означава, че тапите за уши няма да се изпотят, да сърбят или да дразнят ухото. Могат да бъдат носени цял ден с лекота.

 • Тапите за уши винаги са в комплект с удобна торбичка. Тя може да бъде закачена за ключодържател или да бъде прибрана в джоба, за да бъдат тапите ви за уши винаги с вас.

MotoSafeTour.webp
bottom of page