top of page

Начало  >  Продукти  >  ReSound LiNX Quattro

ReSound LiNX™ Quattro

Лесна, директна връзка към яснa реч и звук.

 

Запознайте се с ReSound LiNX™ Quattro, най-интелигентните слхови апарат в света. Сега може да се свържете с това, което обичате чрез вашия iPhone®, iPad® и iPod touch® и да се наслаждавате на най-качествения звук през вашите слухови апарати, които освен това ще ви служат и като безжични стерео слушалки.

 

Изненадващо малки.

Невероятно мощни.

 

Малката, тънка форма на апаратите ги правят изключително дискретни. Освен това са и издръжливи, влагоустойчиви и много мощни. Пасва на почти всякакъв тип слухова загуба и независимо от стила ви, те няма да попречат на визията ви.

Най-добрият Surround Sound от ReSound

 

При скоро проведено независимо проучване, сравняващо висококачествени продукти на 5 световноизвестни производители на слухови апарати, опитни потребители на слухови апарати, дадоха най-високи резултати на Surround Sound от ReSound™.

 

Без значение дали звукът идва директно във вашите слухови апарати или е безжично предаден от вашия iPhone®, ще се влюбите в изключителното качество на звука.

 

 

Директна връзка към всичко, което обичате.

 

Разговаряйте с приятелите, семейството и колегите си с лекота. Използвайте FaceTime® видео-чат, за да пренесете любимите си хора от далеч в дома си или просто с вас.

 

С ReSound LiNXQuattro може да имате директна връзка към звуците от комуникация, информация и забавления - всичко това без допълнителни устройства.

Нов начин да живеете, да учите и да се забавлявате.

 

Чуйте инструктора на приложението си за фитнес или инструкциите от вашата навигационна система, докато шофирате. Научете нов език преди да отидете на почивка.

 

С повече от 1,000,000 приложения в App Store℠, може да избирате точно каквото искате да чуете през вашите слухови апарати ReSound LiNXQuattro.

Пълна персонализация.

 

Представете си, че използвате вашето ReSound Smart™ приложение, за да настроите прецизно високите честоти или баси по време на концерт или вечеря. Или да маркирате по географски показатели локацията си, за да може слуховият ви апарат винаги да използва автоматично перфектната настойка на точното място. Звучи страхотно, нали?

Аксесоари

ReSound Unite серия безжични аксесоари

 

Unite Phone Clip+

 

Предава телефонните разговори и музиката директно към слуховия апарат

Unite Mini Microphone

 

Предава речта и звуците директно към слуховия ви апарат

Unite TV Streamer

 

Кристално чист стерео звук предаден директно към слуховия ви апарат на до 7м

Unite Remote Control

 

Сменя програмите и настройва силата на звука лесно и дискретно

Лесни за използване, безжичните аксесоари за слухови апарати ReSound Unite, работят с ReSound LiNX Quattro, ReSound Enzo Q, ReSound One и ReSound Key, за да ви помогнат да чуете неща, които са извън обхвата на всеки слухов апарат. При това го правят дискретно, без да носите каквито и да е устройства около врата си. Това е благодарение на 2.4 GHz безжична технология, надежден стандарт, който ви дава силна, чиста и стабилна връзка. Изберете някой от аксесоарите по-долу, за да научите повече.

 

За да тествате този слухов апарат, заповядайте в

 слухопротезен център Динамед.

bottom of page