top of page

Начало  >  Продукти  >  ReSound Key

ReSound Key

Key-lineup.jpg
Чувайте с увереност

Нашият слух е жизненоважен за свързването ни със света и един с друг. Обогатете сетивата си отново с житейски звуци - улеснихме пътя ви към по-добър слух възможно най-много. Представяме ви ReSound Key ™ - слухови апарати, създадени да работят удобно и надеждно със собствените ви уши за наистина страхотен слух. Те ви дават увереността и насоките, за да се наслаждавате на ежедневните преживявания и да чувате най-доброто всеки ден.

Нашият естествен подход към звука

Вдъхновението за всички наши слухови решения идва от това как чуваме и взаимодействаме естествено със света около нас. Ето защо всички слухови апарати ReSound са изградени върху нашата уникална философия за органичен слух, която максимално подражава на естествения слухов опит.

Key-Smiling owner talking to customer ho
Key-Daughter with parents looking old ph
Истинска яснота

Присъединете към разговори с ясното качество на звука на ReSound Key. Знаейки, че можете лесно да говорите и чувате, това придава добре страхотна увереност.

Зарядното вече е от съществено значение

Ако харесвате най-новите приспособления или се борите със смяната на батериите, акумулаторната батерия е модерна необходимост. Вашият презареждаем ReSound Key 4 може да бъде комбиниран с лесно за използване настолно зарядно устройство. Освен това, можете също така да изберете и преносимо зарядно устройство Premium, което е идеално за пътуване.

Key-charger-resized1.jpg
ReSound Enya
Невидим контрол в движение.

 

Контролирайте дискретно силата на звука и програмата на слуховите си апарати чрез смартфона си чрез безплатното, лесно за използване приложение ReSound Control - за iOS и Android.

Аксесоари

ReSound Unite серия безжични аксесоари

 

Лесни за използване, безжичните аксесоари за слухови апарати ReSound Unite, работят с ReSound LiNX Quattro, ReSound Enzo Q, ReSound One и ReSound Key, за да ви помогнат да чуете неща, които са извън обхвата на всеки слухов апарат. При това го правят дискретно, без да носите каквито и да е устройства около врата си. Това е благодарение на 2.4 GHz безжична технология, надежден стандарт, който ви дава силна, чиста и стабилна връзка. Изберете някой от аксесоарите по-долу, за да научите повече.

 

Unite Phone Clip+

 

Предава телефонните разговори и музиката директно към слуховия апарат

Unite Mini Microphone

 

Предава речта и звуците директно към слуховия ви апарат

Unite TV Streamer

 

Кристално чист стерео звук предаден директно към слуховия ви апарат на до 7м

Unite Remote Control

 

Сменя програмите и настройва силата на звука лесно и дискретно

За да тествате този слухов апарат, заповядайте в

 слухопротезен център Динамед.

bottom of page