top of page

Начало  >  Продукти  >  ReSound ENZO Q

ReSound ENZO™ Q

ReSound Enzo 3D
Интелигентен и супер мощен.

 

ReSound ENZO™ Q предоставя интелигентна технология, помагаща на хора с тежка слухова загуба.

 

Вече може да чуете звуците с най-чисто и високо качество дори в най-шумна среда. Това означава, че ще имате връзка със звуците, които имат най-голямо значение за вас чрез директна връзка с вашия iPhone®, iPad® и iPod touch®, и то без допълнителни междинни устройства. Това означава, че ще можете дискретно да променяте настройката на звука направо чрез вашия смартфон, без да привличате вниманието на колните към вашите слухови апарати.

Вашата директна връзка с хора, места и преживявания

 

ReSound ENZO™ Q е единственият супер мощен слухов апарат, създаден за iPhone®, което означава, че може да слушате стерео звуци директно чрез вашите слухови апарати без междинно устройство, точно както и ако носите безжични слушалки.

 

Може лесно и интуитивно да достъпвате вашите телефонни разговори, музика, филми, информация и всичко друго, което вашия iPhone®, iPad® и iPod touch® предлага.

ReSound Enzo 3D
ReSound Enzo 3D
Всичката мощ, от която се нуждаете за силен, чист и комфортен звук.

 

С ReSound ENZO™ Q може да чуете повече от това, което искате, защото всяка част от него е създадена да ви предоставя по-добра чуваемост с богат, балансиран звук във всякакви ситуации. Той увеличава качеството на звука, чуваемостта и разбирането на речта с минимално усилие.

Персонализирате и контролирате звука

 

Приложението ReSound Smart™ ви предоставя нов начин да персонализирате чуваемостта си.

 

Чрез вашия iPhone®, iPad® и iPod touch® може лесно да контролирате набор от функции на вашия слухов апарат. Това включва настройка на басите и високите честоти за специфични ситуации, нагласяне на силата на звука с едно движение на пръста въчху дисплея на вашия смартфон, запаметяване на предпочитани настройки за определена среда чрез GPS функцията на смартфона.

ReSound Enzo 3D
ReSound Enzo 3D
Работи за вас, всеки ден

 

ReSound ENZO™ Q е мощен и удобен, създаден да е устойчив и визможно най-надежден, за да работи за вас всеки ден.

 

Защитен е от влага и прах чрез iSolate nanotech покритие - изключително тънък полимерен щит, който уплътнява всеки компонент от апарата.

 

ReSound ENZO™ Q е най-мощния в света супер мощен слухов апарат, а в същото време е и най-малкия от всеки друг супер мощен апарат.

Увеличавате възможностите си още повече

 

ReSound Smart™ се свързва безжично с пълната гама от аксесоарите ReSound Unite™, така че може да сте срързани в още повече ситуации.

 

ReSound Unite Mini Microphone се закача на дрехата на човека, който искате да чувате и гласа му се пренася директно във вашия слухов апарат ReSound ENZO™ Q.

 

ReSound Unite TV Streamer 2 ви дава възможност директно да слушате телевизия или звуци от компютъра със силата, която вие искате, докато хората около вас слушат със силата, с която те искат.

ReSound Enzo 3D

Аксесоари

ReSound Unite серия безжични аксесоари

 

Unite Phone Clip+

 

Предава телефонните разговори и музиката директно към слуховия апарат

Unite Mini Microphone

 

Предава речта и звуците директно към слуховия ви апарат

Unite TV Streamer

 

Кристално чист стерео звук предаден директно към слуховия ви апарат на до 7м

Unite Remote Control

 

Сменя програмите и настройва силата на звука лесно и дискретно

Лесни за използване, безжичните аксесоари за слухови апарати ReSound Unite, работят с ReSound LiNX Quattro, ReSound Enzo Q, ReSound One и ReSound Key, за да ви помогнат да чуете неща, които са извън обхвата на всеки слухов апарат. При това го правят дискретно, без да носите каквито и да е устройства около врата си. Това е благодарение на 2.4 GHz безжична технология, надежден стандарт, който ви дава силна, чиста и стабилна връзка. Изберете някой от аксесоарите по-долу, за да научите повече.

 

За да тествате този слухов апарат, заповядайте в

 слухопротезен център Динамед.

bottom of page