Начало  >  Продукти  >  ReSound Enya

ReSound Enya®

Радостта да чувате по-добре.

 

ReSound Enya предоставя изключително качествен звук и несравнима разбираемост на речта чрез дискретен и издръжлив дизайн. Освен това, апаратът работи безжично, което значи, че може да слушате любимата си музика директно през слуховия апарат, с помощта на 2.4GHz безжичните аксесоари ReSound Unite. И може да ги контролирате с приложението ReSound Control.

Добрият разговор е безценен.

 

Толкова много от радостите в живота зависят от това да чуваме добре - например, добрият разговор. Изключително доброто качество на звука на ReSound Enya ви помага да се наслаждавате на живота с всичките му богатства с по-малко усилия. Благодарение на разширените функции, ще усетите ясна реч, приятна чуваемост и лесно използване. Така ще разполагате с повече енергия в общуването с любимите си хора.

Ясна реч.

 

Функцията Адаптивна Насоченост ви помага да определите и разберете речта на шумни места, както навън, така и в затворени пространства.

Чувствителен комфорт.

 

Wind Guard технологията намалява шума от вятъра, за да чувате добре, когато сте на открито. И благодарение на DFS Ultra II - система потискаща микрофонията, няма да чувате пищене, дори когато прегръщате любимия човек.

Невидим контрол в движение.

 

Контролирайте дискретно силата на звука и програмата на слуховите си апарати чрез смартфона си чрез безплатното, лесно за използване приложение ReSound Control - за iOS и Android.

Аксесоари

ReSound Unite серия безжични аксесоари

 

Лесни за използване, безжичните аксесоари за слухови апарати ReSound Unite, работят с ReSound LiNX, ReSound Alera, ReSound Enzo, ReSound One и ReSound Enya, за да ви помогнат да чуете неща, които са извън обхвата на всеки слухов апарат. При това го правят дискретно, без да носите каквито и да е устройства около врата си. Това е благодарение на 2.4 GHz безжична технология, надежден стандарт, който ви дава силна, чиста и стабилна връзка. Изберете някой от аксесоарите по-долу, за да научите повече.

 

Unite Phone Clip+

 

Предава телефонните разговори и музиката директно към слуховия апарат

Unite Mini Microphone

 

Предава речта и звуците директно към слуховия ви апарат

Unite TV Streamer

 

Кристално чист стерео звук предаден директно към слуховия ви апарат на до 7м

Unite Remote Control

 

Сменя програмите и настройва силата на звука лесно и дискретно

За да тествате този слухов апарат, заповядайте в

 слухопротезен център Динамед.

Copyright © 2020 Динамед Плюс ЕООД. Всички права запазени.

Слухопротезен център Динамед
  • Facebook Black Round

Бул. "Тотлебен" 31, София, България

ha@dynamed.bg | (02) 954 92 64