top of page

Грижа за слуха

Популярно мнение е, че загубата на слуха е свързана с напредналата възраст.

 

Макар шансовете за загуба на слуха да се увеличават с възрастта, изненадващо висок процент на хора със загуба на слуха са много по-млади, отколкото си мислите.

 

Трафикът, техниката, музиката и телевизията допринасят за шумните среди, които могат да доведат до загуба на слуха - на всяка възраст.

Загубата на слуха не е нещо необичайно.

Повече от 500 милиона души по света страдат от някаква степен на загуба на слуха. Вие може да сте един от тях. Ако сте, слуховият апарат може да ви помогне да възвърнете слуха си, така че да можете да живеете живота, на който сте свикнали.

Първи симптоми

Още ли чувате песента на птиците?

 

Звуците от ежедневието са част от най - значимите неща в живота. Затруднявате ли се да чувате мъркането на котка? Или на свежото пукане на снега под ботуша ви в студената зимна сутрин? Или песента на птиците във вашата градина?

 

Ако е така, е възможно да имате загуба на слуха.

Развива се постепенно.

 

Загубата на слуха обикновено се развива постепенно - толкова постепенно, че няма да усетите загубата на някои едва доловими звуци от ежедневието.

Преди да го осъзнаете, може да започнете да пропускате важните звуци в живота си, като тези на любимите ви хора, например.

Подобрете слуха, а и живота си.

 

Разбира се, може да мислите, че вашата загуба на слуха не е достатъчно сериозна, за да й обърнете внимание. Но колкото и малка да е тя, ще разберете, че животът ви ще се подобри значително като направите нещо по въпроса.

Имате ли загуба на слуха?

 

Ако усетите симптоми на загуба на слуха, се обърнете към професионален слухопротезист.

 

Ние, в слухопротезен център Динамед, можем да ви помогнем.

Online Hearing Test

Онлайн тест на слуха

Екипът на слухопротезен център Динамед не насърчава самоопределянето на слухова загуба чрез онлайн тестове на слуха.

Вместо това, препоръчваме да се обърнете към нашия квалифициран слухопротезист за професионална консултация. Изследването на слуха се извършва след предварително записан час.

 

За да запазите час, използвайте онлайн чата или кликнете тук, за да видите нашите Контакти.

bottom of page